DNM-Content.nl - Zoekmachine geoptimaliseerd Content Management Systeem

Redactiemodule

 

Basis CMS

User optimized


Zelf, eenvoudig en snel, de content en de structuur van de website aanpassen via het CMS.  Lees verder


Meer bezoekers op uw website met het zoekmachine geoptimaliseerde Content Management Systeem (CMS) van Dolphiq. Lees verder

Social Media optimalisatie


Uw website eenvoudig laten delen op sociale netwerken als Twitter, Hyves, Facebook en Linkedln met de zeer uitgebreide Social Media Optimalisatie Tools in het CMS. Lees verder

Redactiemodule

De "Redactiemodule", het "CMS Gebruikersrechten Beheer", de "Statistiekenmodule" vormen gezamenlijk de basis van het CMS. In de redactiemodule is de content van de pagina's en de menustructuur aan te passen. 

Dolphiq bepaalt samen met u de lay-out van de website en een (voorlopig) navigatie ontwerp. Dit vormt de basis van waaruit u zelf via de redactiemodule in het CMS de content en de structuur van de pagina's kunt gaan bewerken.

Het bewerken kan op twee manieren: 

  • Via het hoofdmenu van de redactiemodule betreedt u het dashboard. In het dashboard kunt u kiezen voor "Paginabeheer" waar u de content en menustructuur kunt bewerken, "Extra, waar systeemgebruikersbeheer en zonebeheer te regelen zijn, "Site Actions", waar gebruikersbeheer en de webstatistieken van de Statistiekenmodule te zien zijn.
  • Via de homepage. Op de homepage staan bij verschillende artikelen een potlood en een map vermeld. Kiest u voor de map, dan betreedt u het paginabeheer en krijgt een duidelijk overzicht van de boomstructuur van uw website. Hier kunt u onder andere een nieuwe artikelen aanmaken en groeperen. Kiest u voor het potlood, dan kunt u direct het artikel op de website bewerken.

Er zijn meerdere mogelijkheiden bij het bewerken van een artikel:

  • In het tabblad "Algemeen" kunt u tekst toevoegen en bewerken ook kunt u koppelingen maken naar andere artikelen van de website;
  • Het tabblad "Afbeeldingen" maakt het mogelijk afbeeldingen te uploaden en te koppelen aan pagina's;
  • In het tabblad "Social Media" kunt u de gewenste Social Media instellingen kiezen;
  • In het tabblad "zoekmachine" kunt u de vindbaarheid van uw website vergroten;
  • Het tabblad "Extra" maakt het mogelijk formulieren aan uw pagina's toe te voegen, u heeft de keuze uit een contact- of een offerteformulier.

Social Media

Social media is de afgelopen jaren een opkomende term op internet. Het woord Social geeft eigenlijk al aan...

Referenties

test

En nog een stuk

Gewone content hier graag om te kijken of de padding OK is...
ENGLISH SUMMARY: DNM-content is a highly customizable Content Management system. With powerful implementations for Search Engine Optimization and Social Marketing, DNM-content allows you to rapidly adapt to the ever changing Internet. Further more, realtime Google Analytics integration allows you to see the results of your efforts.