DNM-Content.nl - Zoekmachine geoptimaliseerd Content Management Systeem

Sociale Media Optimalisatie 

Een betere vindbaarheid van uw website

door het uitbreiden van het bereik

via sociale netwerken online.

User optimized


Zelf, eenvoudig en snel, de content en de structuur van de website aanpassen via het CMS.  Lees verder


Meer bezoekers op uw website met het zoekmachine geoptimaliseerde Content Management Systeem (CMS) van Dolphiq. Lees verder

Social Media optimalisatie


Uw website eenvoudig laten delen op sociale netwerken als Twitter, Hyves, Facebook en Linkedln met de zeer uitgebreide Social Media Optimalisatie Tools in het CMS. Lees verder

Social Media Optimalisatie (SMO)

Social Media is 'hot'. En volkomen terecht, internet is het medium dat mensen verbindt en gedachten met elkaar laat uitwisselen. Websites als Twitter, Hyves, Facebook en LinkedIn geven gebruikers de middelen om te communiceren en te reageren. Door als bedrijf aanwezig te zijn op deze websites wordt een breed platform voor vindbaarheid gegenereerd. De tools van het CMS van Dolphiq bieden u de mogelijkheid uw website op eenvoudige wijze te delen met het sociale netwerk online.

Door bezoekers van uw website de mogelijkheid te bieden uw pagina's te delen met hun sociale netwerk online, wordt het bereik van de vindbaarheid van uw website vergroot. Bovendien wordt de gedeelde informatie, door het sociale netwerk, als objectief ervaren waardoor het vertrouwen in uw producten toeneemt. Dolphiq heeft ten behoeve van Social Media Optimalisatie in het Content Management Systeem zeer uitgebreide tools ontwikkeld. Deze tools maken het mogelijk om op eenvoudige wijze bezoekers uit te nodigen tot het delen van pagina's op de Social websites.

Social Media

Social media is de afgelopen jaren een opkomende term op internet. Het woord Social geeft eigenlijk al aan...

Referenties

test

En nog een stuk

Gewone content hier graag om te kijken of de padding OK is...
ENGLISH SUMMARY: DNM-content is a highly customizable Content Management system. With powerful implementations for Search Engine Optimization and Social Marketing, DNM-content allows you to rapidly adapt to the ever changing Internet. Further more, realtime Google Analytics integration allows you to see the results of your efforts.