DNM-Content.nl - Zoekmachine geoptimaliseerd Content Management Systeem

Statistiekenmodule

Basis CMS

User optimized


Zelf, eenvoudig en snel, de content en de structuur van de website aanpassen via het CMS.  Lees verder


Meer bezoekers op uw website met het zoekmachine geoptimaliseerde Content Management Systeem (CMS) van Dolphiq. Lees verder

Social Media optimalisatie


Uw website eenvoudig laten delen op sociale netwerken als Twitter, Hyves, Facebook en Linkedln met de zeer uitgebreide Social Media Optimalisatie Tools in het CMS. Lees verder

Statistiekenmodule

De "Statistiekenmodule" is samen met de "CMS Gebruikersrechten Beheer" en de "Redactiemodule" de basis van het CMS. In de statistiekenmoduele wordt met behulp van Google Analytics inzicht verschaft in het websiteverkeer en de marketingeffectiviteit van de website.

Krachtige, flexibele en gemakkelijk te gebruiken functies maken het mogelijk verkeersgegevens weer te geven en te analyseren. In het CMS zullen een aantal basiselementen uit Google Analytics te zien zijn zoals: bezoekersaantallen, aantal paginaweergaven, gebruikte zoektermen en meest bekeken pagina's.

Social Media

Social media is de afgelopen jaren een opkomende term op internet. Het woord Social geeft eigenlijk al aan...

Referenties

test

En nog een stuk

Gewone content hier graag om te kijken of de padding OK is...
ENGLISH SUMMARY: DNM-content is a highly customizable Content Management system. With powerful implementations for Search Engine Optimization and Social Marketing, DNM-content allows you to rapidly adapt to the ever changing Internet. Further more, realtime Google Analytics integration allows you to see the results of your efforts.